май 2015 Конкурс социальной рекламы "Тебе выбирать"

Молодёжная студия гармонизации личности

принимает участие в конкурсе социальной рекламы "Тебе выбирать"

  Ребята из студии подготовили свой видеоролик "Быть волонтёром - это призвание!"


farbbalk.gif

    У своїх ессе на тему "Бути волонтером - це покликання", члени студії висловили власну думку на що можуть спрямувати свої сили, здібності, задуми, дії: 

 «Багато людей відсторонюються від тих бід, що спіткали інших людей. Як кажуть у народі: « - Моя хата скраю». Але хіба ж це правильно? Не потрібно залишатися осторонь. Якщо не ми протягнемо руку допомоги, то хто? Це зовсім нескладно сказати лагідні слова та підтримати людину. Якщо ніхто не буде цього робити люди будуть потерпати в своїх бідах наодинці. Нам же не складе труднощів підгодувати безпритульну собаку чи кішку. Допомогти дітям з дитячих будинків, віддавши свої дитячі іграшки. «Ніхто цього не зробить крім нас» - ось, що ми повинні тримати на думці. Бути волонтером не так складно, потрібно лише захотіти і тоді світ стане кращим».

«В кожній людини приховані волонтерські якості. Усі ми, хто живе на цій планеті несемо відповідальність. За що? За те, щоб у світі тріумфували добро і справедливість. Той хто вміє відповідати, зуміє бути відповідальним і в масштабах держави, і в маленькому куточку свого рідного краю. Відповідальна людина,  відповідальна перш за все перед собою, перед своєю совістю. Перед людиною з розвиненим почуттям відповідальності, завжди постає питання: « - Якщо не я, то хто?» Іноді зовсім нескладно здійснити чиюсь заповітну мрію, дива творити ми можемо завдяки любові і доброті».

«Усе життя людина ставить собі запитання: «Хто Я?» та «Чому я повинен?». Про це варто замислитись, адже спрямувати всі свої зусилля на будь - яку справу,  дуже відповідально. А часто і не легко. Внутрішній світ людини базується на різних принципах, мріях, сподіваннях. Та не завжди наші мрії відповідають нашим можливостям.
Волонтерська діяльність – це покликання. І тому, ми вважаємо. Що справжньої істини можна досягти, пізнавши ціну добрими справами. Кожна людина особистість. Всі ми різні. Але нас об’єднує добра справа. Отже, якщо зберігати тепло в серці і бути людиною, можна досягти неабияких вершин».

farbbalk.gif


Комментариев нет:

Отправить комментарий